Dossiers agraris: La Varietat Sumoll

Dossiers agraris: La Varietat Sumoll
La filial agrària de l'Institut d'Estudis Catalans, ha editat un nou dossier, en aquest cas un monogràfic sobre la varietat Sumoll.
El dossier consta de 6 articles que són:
L'arqueologia del sumoi. Isidre Pastor
Documentació històrica del sumoll-sumoi. Josep M. Puiggròs
Caracterització ampelogràfica i molecular de la varietat sumoll negre. Lluís Giralt, Anna Puig, Carme Domingo, Òscar Catalina i Roger Rovira
Caracterització dels vins monovarietals de sumoll de la DO Tarragona. Xoan Elorduy, M. Carme Masqué, Carmen Martínez, Clautre Grau, Beatriz Zaplana i Sandra Rico
El sumol, aspectes agronòmics. Claustre Grau, Xoan Elorduy i Sandra Rico
Descripcció del tast de vins elaborats amb la varietat sumoll. Montse Nadal i Joan Rovira
En conjunt, una bona eina per a tots aquells que treballin o es vulguin interessar per aquesta varietat nostrada que va estar a ount de deixar-se de treballar i que ara està coneixent una certa revifada.
Fitxa tècnica: 79 pàgines, presentació rústica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada